■DP v športnem plezanju, Škofja Loka 2008

DP v športnem plezanju, Škofja Loka 2008 from 31gorillas.com on Vimeo.


■Finale Državnega Prvenstva v športnem plezanju, Škofja Loka 2008


■Maja Vidmar: Come to Loka @ 6.12.2008 :: 18:45 ::..

Maja Vidmar: Come to Loka @ 6.12.2008 :: 18:45 ::.. from 31gorillas.com on Vimeo.

Najboljši slovenski športni plezalci se bodo prihodnji vikend zbrali v Škofji Loki ter z atraktivnim finalom državnega prvenstva v težavnosti dostojno zaključili letošnjo več kot uspešno tekmovalno leto. Slovenija je pravzaprav ena redkih držav na svetu, kjer boji za vrh v državnem prvenstvu zahtevajo konstantno plezanje na nivoju svetovnega pokala.

V Škofji Loki se nam tako obeta nadvse zanimiv zaključek sezone, poleg napetih bojev za končne odločitve in vrhunskih plezalnih predstav pa na tekmovanju z najdaljšo tradicijo državnih prvenstev v Sloveniji lahko, kot vedno, pričakujemo tudi izredno sproščeno vzdušje. Z mikrofoni v rokah ga bosta vodila urednik Šport TV Tilen Trotovšek in domača plezalka Lučka Franko, ki je tekmovalno kariero zaključila lani.


■DP v športnem plezanju z Majo Vidmar teaser


■Sport Climbing: Maja Vidmar jumps to win! Bečan tired, but invincible!

Sport Climbing: Slovenian National Championship - Maja Vidmar jumps to win! Bečan tired, but invincible!

On Saturday some of the worlds best sport climbers faced the last challenge of the Season. Klemen Bečan (5th place overall in WC 2008) was unbeatable among the men, while Maja Vidmar (2nd place overall in WC 2008) proved she is simply the strongest climber without a doubt. She beat Mina Markovič (3rd place overall in WC 2008) with a crazy jump that insured her the top of the route as well as victory.

0 コメント: